Zootekni
2022-03-23

Trakya Kariyer Fuarı''na katılım sağladık

Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı'na katılım

Trakya Bölgesinde ikinci defa düzenlenen Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı (TRAKYAKAF), Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Trakya Üniversitesi paydaşlığında, 23-24 Mart 2022’de Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı Yerleşkesinde başladı.

Birçok sektöre ait kariyer fırsatlarının, meslek bilgilerinin ve istihdam süreçlerinin paylaşılacağı ve özel sektörden yüzlerce firma ile kamu sektöründen çeşitli kurumların katıldığı Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı, her bölümden öğrenci ve mezunlar ile bölgede bulunan vatandaşların katılımına açık olarak organize edilecektir.

Bölümümüzde öğrenim gören öğrencilerimizin katılım gösterdiği fuarda; öğrencilerimiz farklı sektörlerdeki kurumlarla bilgi alışverişinde bulundular.