-
Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi, Alt projesi, Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç) Destekli Proje, 31.12.2016-Devam Ediyor.
|
-
Marinat Banyolarında Farklı Katkı Maddeleri Kullanımının Bazı Sığır Eti Özelliklerine Etkisinin Saptanması Üzerine Bir Araştırma., ARAŞTIRMA PROJESİ.
|
-
Sığırlara Kesim Öncesi Probiyotik Katkılı Elektrolit-Glikoz Solusyonu Verilmesinin Karkasda Soğutma Firesi Kaybı, Kas pH’sı Düşme Hızı ve Etteki Toplam Bakteri Sayısına Etkisi., ARAŞTIRMA PROJESİ.
|
-
Elektro-şok ve Darbeyle Bayıltmanın Türkiye Kesim Koşulları Altında Kesilen Sığırların Et Kalitesine Etkisinin Saptanması Üzerine Bir Araştırma., ARAŞTIRMA PROJESİ.
|
-
Sığır Karkaslarında Etlenme ve Yağlanma Durumunun Koyu Renkli Karkas Oluşumuna Etkisinin Saptanması Üzerine Bir Araştırma., ARAŞTIRMA PROJESİ.
|
-
İzmir Tansaş Mezbahasında Kesilen Sığırların Kesim Öncesi Koşullarının Saptanması Üzerine Bir Araştırma., ARAŞTIRMA PROJESİ.
|
-
Siyah Alaca, Esmer ve Doğu Anadolu Kırmızısı Sığırların Etlenme ve Yağlanma durumunun SEUROP sisteminde karşılaştırılması üzerine bir araştırma., ARAŞTIRMA PROJESİ.
|
-
E.Ü. Ziraat Fakültesi Menemen Araştırma Uygulama ve Üretim Çiftliği sığırcılık etkinliklerinin teknik yönden incelenmesi. Ege Üniversitesi Araştırma Fonu Saymanlığı, 95-ZRF-010, BAP.
|
-
Neonatal buzağı ishallerinin önlenmesinde propolisin etkisinin saptanması üzerine bir araştırma. Ege Üniversitesi Araştırma Fonu Saymanlığı, 2000-ZRF-012, BAP.
|
-
Sığır karkaslarında renk koyuluğunu (darkcutting) önleme uygulamaların et kalitesine etkisi. TÜBİTAK, VHAG-1648, TÜBİTAK PROJESİ.
|
-
İzmir ili ve çevresinde örneklenen hayvansal üretim işletmelerinin ve çevreleriyle etkileşiminin görsel etki değerlendirmesi. Ege Üniversitesi Araştırma Fonu Saymanlığı, 2003-ZRF-038, BAP.
|
-
Etlik piliçlerde tibialdyschondroplasia için seleksiyon yapılmış hatlarda göğüs eti kalite özelliklerinin kalıtımı. Ege Üniversitesi Araştırma Fonu Saymanlığı, 2005-ZRF-040, BAP.
|
-
Sığır ve koyunlarda karkas kusurlarının saptanması üzerine bir araştırma. Ege Üniversitesi Araştırma Fonu Saymanlığı, 2003-ZRF-057, BAP.
|
-
Alternatif etlik piliç yetiştiriciliğinin uygulanabilirliği üzerine bir araştırma. TÜBİTAK-TOVAG, 105 O 432, TÜBİTAK PROJESİ.
|
-
Türkiye’de Yaygın Olarak Kesilen Sığır ve Koyun Irklarının Karkas ve Et Kalitelerinin Avrupa Birliğinde Uygulanan EUROP Sınıflandırma Sisteminde Tanımlanması Üzerine Bir Araştırma. TÜBİTAK-TOVAG, 106 O 722, TÜBİTAK PROJESİ.
|
-
Uygulamalı Eğitime Yönelik Etlik Hindi/Piliç Üretim Tesisi Projesi. ADU BAP.
|
-
Sakız Erkek Kuzularında Yetiştirici Koşullarında Kesim, Karkas ve Et Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma EÜ BAP 2008-ZRF-036, BAP.
|
-
Yerli ırklarımızdan İvesi, Kıvırcık, Akkaraman, Morkaraman, Karayaka, Anadolu Merinosu koyunlarında et kalitelerinin belirlenmesi. TAGEM-10/AR-GE/13 kesin raporu, ARAŞTIRMA PROJESİ.
|