2021-12-15

2021-2022 Bahar dönemi değerlendirme ve hazırlık toplantısı yapıldı

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ DEĞERLENDİRME VE HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI

Fakültemiz ilgili yazısı gereğince; bölümümüzde yeni ders planlarına ait derslerin okutulması sebebiyle, 2021- 2022 Bahar döneminde öğrencilerimizin ders kayıtları iş ve işlemlerinde ortaya çıkabilecek sorunların önlenmesi ve akademik sınıf danışmanı öğretim elemanlarına rehberlik etmek üzere, Bölümümüz Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Fisun KOÇ Koordinatörlüğünde Bölümümüz eğitim-öğretim komisyonu ve Bölümünüz akademik sınıf danışmanı öğretim elemanlarının katılımları ile aktarım dersleri, eşlenik dersler, kapatılan ve yeni açılan dersler, talep-öneriler konusunda değerlendirme ve hazırlık toplantısı bölümümüz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda;

a. Eski ve yeni yönetmelikte belirtilen dersler karşılaştırılarak eşlenik durumları değerlendirildi.

b. İki müfredatın uyumunun sağlanması amacıyla belirli derslerin aktarım şeklinde açılmasının sağlanmasına,

c. TYS205-Hayvan Barınakları Dersinin belirtilen yarıyıla mahsus olmak üzere Bahar yarıyılında açılmasına karar verildi.

Katılımcılar:

Prof.Dr.Fisun KOÇ