2023-10-13

Bölümümüz 1. Sınıf öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Birinci Sınıf Akademik Danışmanı  Dr.Öğr.Üyesi Yahya Tuncay TUNA tarafından organize Toplantıya bölüm başkanımız Prof.Dr.H.Ersin ŞAMLI, bölüm başkan yardımcıları Prof.Dr.Eser Kemal GÜRCAN ve Dr.Öğr.Üyesi Ahmet Refik ÖNAL, bölümümüz Staj Komisyonu başkanı Prof.Dr.Sibel SOYCAN ÖNEÇ’in katılımıyla Dekanlık binası ANFİ 1 nolu derslikte  gerçekleştirildi.

Toplantıda;

• Bölüm Tanıtım,
  • Üniversitemiz Önlisans ve Lisans  Eğitim ve  Öğretim Yönetmeliği,
  • Öğrenci  değişim (Erasmus, Farabi vb.)  programları,
  • Yatay  geçişler,
  • Staj uygulamaları,
  • Burslar,
  • Üniversitemiz ve Bölüm web sayfalarının tanıtımı ve duyuruların takibi konularında bilgilendirme yapılarak karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Katılımlarından dolayı bölüm öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Zootekni Bölüm Başkanlığı