2022-11-02

ISAF-2022 kongresine katıldık

ISAF-2022 KONGRESİ'NE KATILIM SAĞLADIK

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Elemanları 12-14 Ekim 2022 tarihinde Kuzey Makedonya’nın  Ohrid şehrinde Üsküp Gıda ve Tarım Bilimleri Fakültesi ve Üsküp Cyril and Methodius Üniversitesi tarafından düzenlenen’’ IV. International Symposium For Agriculture And Food (ISAF-2022)’’ isimli sempozyuma katılmışlardır. Düzenlenen bu sempozyum aynı zamanda geleneksel olarak yapılan 9th Balkan Animal Science Conference  (BALNIMALCON 2022) ile birlikte 3 farklı etkinlik şeklinde gerçekleştirilmiştir.  Etkinlik bünyesinde 10 farklı tematik konuda 250 çalışma sunulmuştur.  Düzenlene bu organizasyona Zootekni Bölümünden Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Ersin ŞAMLI, Biyometri ve Genetik Anabilim Dalından Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL, Prof. Dr. Emel ÖZKAN ÜNAL, Prof. Dr. Eser Kemal GÜRCAN, Yemler ve Hayvan Besleme Anabilim Dalından Prof. Dr. M. Levent ÖZDÜVEN ve Araştırma Görevlisi Kadir ERTEN katılmıştır. Etkinlikte öğretim üyelerimiz bilimsel komitelerde ve oturumlarda görev almış, 1 tanesi oral olmak üzere 3 tane poster bildiri sunmuşlardır. Bildirilerin özet metinleri sempozyum kitabında yayımlanmıştır.  Kongre çok sayıda balkan ülkesinde gelen katılımcılar ile yoğun ve faydalı bir şekilde tamamlanmıştır.