Zootekni
2023-05-18

ZİDEK Akreditasyon Sertifikasını teslim aldık

Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ZİDEK) tarafından akredite edilen Zootekni Lisans Programı için Akreditasyon Belgeleri takdim töreni Senato salonunda düzenlendi.

Törene Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Rektörü Prof.Dr.Mümin ŞAHİN, Rektör Yrd. Prof.Dr. Murat TAŞAN, Rektör Yrd. Prof.Dr.Celalettin VATANDAŞ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Sezen ARAT, Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu (ZAK) Başkanı Prof.Dr.İsmail KARACA, Senato Üyeleri, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları, Akredite olan Bölüm Başkanları, Bölüm Öğretim Üyeleri ve Fakülte Sekreteri katıldı. Bölüm başkanımız Prof.Dr.H.Ersin ŞAMLI ZİDEK Akreditasyon Sertifikasını teslim aldı.

Tören haberi için tıklayınız.